Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 985 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,84 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPNy
Moje poznámka
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPNy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept na jehněčí kýtu,
omačky k divokemu masu,
pečeně jehneci,
jehněčí recept,
jehněčí kýta videorecepty,
pečená kýta,
pečené jehněčí se zelím,
pečené jehněčí maso,
pečená jehněčí kýta,
jehněčí kýta recepty,
jehněčí kýta se zelím,
pečené jehněčí maso teplota,
pečená jehněčí kýta na tymiánu,
pečeme skopové maso,
divoké koření na maso recepty,
pecene jehneci s bylinkami,
jehněčí kýta,
top recepty jehněčí,
recepty jehněčí kýta,
jehněčí kýta jalovec recept
Suroviny:
kýta jehněčí,
cibule,
česnek,
sůl,
pivo černé,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
rozmarýn čerstvý,
tymián čerstvý
Komentáře (6)