Rybí filé s bramborem a grilovanou zeleninou

Dietní recepty Redukční Doba přípravy: 30 minut 11 názorů

Dietní recepty Redukční Doba přípravy: 30 minut 11 názorů

Suroviny 2 porce

240 g rybího filé - já měla medailonky ze štikozubce argentinského
sůl
drcený kmín
3 g - 1 lžička oleje
Na přílohu:
300 g brambor - čistá váha
sůl
Zelenina na gril:
100 g cukety
70 g cibule
10 g česneku
30 g okurky
60 g čerstvé papriky
80 g rajčat
1 lžička oleje na potření grilovací pánve
hrubozrnná sůl
koření grilovaná zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Dáme si vařit drobněji nakrájené brambory a než budou měkké, tak si připravíme rybí filé a zeleninu.

  2. Filé které jsme nechali při pokojové teplotě rozmrazit, osolíme, malinko posypeme drceným kmínem a na rozpálené pánvičce s lžičkou oleje pečeme z obou stran, ke konci už volněji. Jelikož jsem měla hrubší kusy, tak jsem po opečení zalila troškou vody a nechala chvíli z obou stran dusit.

  3. Zeleninu si nakrájíme na větší kusy a poklademe na rozpálenou grilovací pánvičku potřenou trochou oleje. Grilujeme z obou stran, zeleninu mírně osolíme a můžeme použít i trošku oblíbeného koření vhodného na zeleninu.

Poznámka od kuchařky

1 porce má 1161 kJ

B 24,76 g

S 36,53 g

T 4,44 g

Komentáře k receptu Rybí filé s bramborem a grilovanou zeleninou

Tématické fráze: filé na grilu rybí filé s bramborem rybí filé se zeleninou grilování na kontaktním grilu filé na grilu recept filé na pánvičce file s bramborem rybí filé v alobalu rybí filé akce grilovaná zelenina na elektrickém grilu grilování na elektrickém grilu recepty recepty na grilování na kontaktním grilu jak rozmrazit rybí filé file na kontaktnim grilu vaření brambor na kontaktním grilu pečeme na kontaktním grilu filé se zeleninou v alobalu rybi file v akci jak dusit filé v alobalu rybí filé s bambory