Krůtí plátek s mangoldovou náplní

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 70 3 porce Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

3 plátky z krůtích prsou
sůl
pepř
hořčice
1/2 pórku
50 g uzené slaniny
náplň:
150 g mangoldu
150 g tvrdého sýra
1 vejce
1 lžíce jemné strouhanky
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mangold sparíme, rozmixujeme a necháme prechladnúť. Potom vmiešame strúhaný syr, strúhanku a necháme 10 min postáť.

  2. Plátky mäsa jemne naklepeme ( najlepšie hánkami ), osolíme, okoreníme, potrieme horčicou. Na plátky dáme náplň a plátky prehneme a spichneme ihlou.

  3. Do pekáča dáme na kolieska narezaný pór a na malé kocky narezanú slaninu. Navrch uložíme naplnené mäso.

  4. Podlejeme vodou a v rúre na 180°C pečieme domäkka. Množstvo výpeku kontrolujeme, ak treba podlejeme, aby sme mali dostatok šťavy.

Poznámka

Ak sa z plátkov dostane trocha syru von, nič sa nedeje, práve naopak, syr omáčku dobre ochutí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Krůtí plátek s mangoldovou náplní

Tématické fráze: krůtí plátek kruti platky

Zapomněl/a jsem heslo