Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 240 kJ / 1 970 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 29,44 g | 
| Tuky | 7,21 g | 
| Vláknina | 12,03 g | 
| Cholesterol | 4 mg | 
| Sodík | 12 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 440,71 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Jablkový křupanec s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN69
Moje poznámka
					
				
Jablkový křupanec s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gN69
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 25 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 26 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 30 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recepty s hroznovým vínem, 
						
						
							recept jablkové vína, 
						
						
							jablkové vína, recepty
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							cukr, 
						
						
							skořice mletá, 
						
						
							sůl, 
						
						
							máslo, 
						
						
							jablko, 
						
						
							víno hroznové, 
						
						
							cukr, 
						
						
							škrob
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (5)