Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Extra pálivý fazolový guláš - nic pro slabé povahy

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Karol89 Karol89

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 037 kJ /
248 kcal
Bílkoviny6,72 g
Tuky1,57 g
Vláknina17,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy46,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibule oloupeme, nasekáme na drobno a necháme zesklovatět. Zaprášíme paprikou, přidáme drcený kmín, prolisujeme česnek, přidáme nakrájenou feferonku a necháme chvilku osmahnout. Zalijeme litrem vody, nastrouháme syrové brambory a přidáme fazole a sterilovaná rajčata. Krok 2: Přivedeme k varu a necháme probublávat zhruba 20 minut. Pokud je potřeba, zahustíme Hraškou. Na dochucení použijeme sůl, pepř, majoránku a já guláš ve finále zakápla olivovým olejem s chilli.

Zveřejněno 24. 11. 2015

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Extra pálivý fazolový guláš - nic pro slabé povahy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jNP4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Extra pálivý fazolový guláš - nic pro slabé povahy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jNP4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pálivý guláš, palivi gulas, moc pálivý guláš, cuketová polévka s fazolky, fazolovy guláš, guláš ze sterilovaných fazole, guláš ze sterilovaných fazoli, pálivý guláš co s tím, pálivý guláš - co s tím, co na pálivý guláš, moc palivy gulas co s tím, gulas palivy, palivy gulas s fazolemi, palivi gulaš recept, fazolový guláš ze sterilované, recept fazolovy gulas sterilovane fazole, houbovofazolový guláš, recept pálivý guláš s fazolemi, recept pálivý guláš s fazolemi

Suroviny:
cibule, sádlo, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, voda, fazole sterilované, rajče sterilované, brambory, feferonka, olej olivový, hraška, sůl, pepř, majoránka

Přidat fotografie receptu