Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaný květák po francouzsku

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 4. 2009 18:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 811 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny98,73 g
Tuky53,96 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 2,97 g
Sůl7,66 g
Sacharidy58,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z knihy Francouzky netloustnou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

22. 4. 2009 21:47

Já tedy nejsem žádný odborník na francouzskou kuchyni - vlastně vůbec žádný - ale smetana mi zní docela francouzsky...:-) Stejně tak by se dal použít bešamel a jsme stále ve Francii ;-). Tohle je nejspíš taková odlehčená verze, jejíž výsledná chuť je přímo úměrná kvalitě použitých sýrů. Mám výhodu, že blízko nás otevřeli další pobočku Cheessy (snad jsem to napsala správně :-) ), takže jsem u zdroje...:-p Ale víckrát než jednou týdně tam nemohu, nechala bych tam výplatu...:-*

Bibinka Bibinka

22. 4. 2009 21:36

Eli, já dávám také smetánku jako špagetka a na nudličky pokrájenou šunku, jinak úplně stejně-je to lahodné a nám to moc chutná:-p, ale to už není asi po francouzku:-D

Eliza Eliza

22. 4. 2009 21:03

No jó :-*, smetánka je lepší, to je jisté - jenže já teď vařím tak trochu dietně, tak jsem sáhla po výše uvedené knize...:-)

spagetka spagetka

22. 4. 2009 20:34

Tohle dělám - jen dávám smetanu místo mléka ;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: zapékaný květák květak dietně recepty z květáku květák recepty zapečená cuketa po francouzsku zapékaný květák se sýrem květák zapékaný zapikaný květák zapeceny kvetak dietne zapékaný květák recept kvetak v kuchyni zapečený květák po francouzsku zapekaný karfiol květák po francouzku recept na květák recepty zapekany květák francouzký květák francouzká jídla květák s lilkem francouzky netloustnou

Suroviny: květák, mléko, sýr nastrouhaný, vejce, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Zapékaný květák po francouzsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P15W