Kančí na pomerančích a skořici
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 299 kJ / 1 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,20 g |
Tuky | 95,65 g |
Vláknina | 19,93 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 54,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud nemáme pomalý hrnec, dusíme v obyčejném kastrolu za občasného podlití doměkka.
Také můžeme použít papiňák ve kterém bude maso měkké cca do 50 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2022 14:47
MajaVasatova: Za komentář a důvěru v recept velice děkujiKdyž se to se skořicí nepřežene,tak je také chuťově dobrá vepřová krkovice(plátky) i kuřecí maso(vykostěné stehno)
20. 4. 2022 15:33
Manžel je myslivec, a i když to není moc velký lovec a raději zvířátka chová, tak občas vyfasujeme kousek divočiny, které mi leží v mrazáku a já nevím co s ním a zvěřinu moc nemusím a ani neumím. Moc děkuji za inspiraci a i když jsem z receptu se školicí měla trochu obavu, bylo to velmi milé chuťové překvapení a určitě se k němu ráda zase vrátím.
7. 3. 2016 20:28
hanes24:DěkujiJiříku,kančí občas mají v Albertu,ale klidně můžeš použít hovězí i vepřové maso
4. 3. 2016 18:02
hanes24:Na Karlovarsku se rozmnožily a když je v rodině lesák tak je i kančí
4. 3. 2016 13:48
Dobrota veliká, horší, kde sehnat kančí? Tak pouze můžeme zazpívat: pošlete Ančí pro kančí, ať třeba dotančí....
21. 2. 2016 19:33
Masula:Mášo moc jsi mě potěšilaDěkuji za důvěru v recept a za vyzkoušení.Také děkuji za přidané foto které máš moc hezké
Vím,jak se špatně fotí,když je venku pochmourné počasí
Vím,jak se špatně fotí,když je venku pochmourné počasí
20. 2. 2016 13:57
Dnes jsem uvařila a přidala fotku ,ale nemám ji moc povedenou ,foťák mi vzal moc barvy ,ale všem doma chutnalo
19. 2. 2016 21:39
Nádherná fotka, bohužel rypouška nemaje.
19. 2. 2016 19:55
mika59:Miladko,kančí jsme dostali,jinak hovězí kližka by také nemusela být špatná
Masula:Snad bude chutnat
Simona Skolakova:Simuš
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
Masula:Snad bude chutnat
Simona Skolakova:Simuš
Za komentáře i hodnocení všem děkuji
18. 2. 2016 19:57
18. 2. 2016 12:25
Drahuško krásný recept, ale kde vzít to kančí? Zkusím z jiného masa.
17. 2. 2016 22:17
Anna Kocikova:tak to ti moc přeji,já už bych frajera nedala za nic
Máš pravdu,říkala jsem si ty papiňáková královna,ale je fakt,že budeš spokojená,nandám do něj suroviny a nechám ať se předvede a hlavně nemusím se bát,že se jídlo připálí,nemusím hlídat a to mi též vyhovuje!!!!A super vaří přes noc,akorát mi někdy tou vůní vývaru až vzbudí,ale odpouštím mu
Máš pravdu,říkala jsem si ty papiňáková královna,ale je fakt,že budeš spokojená,nandám do něj suroviny a nechám ať se předvede a hlavně nemusím se bát,že se jídlo připálí,nemusím hlídat a to mi též vyhovuje!!!!A super vaří přes noc,akorát mi někdy tou vůní vývaru až vzbudí,ale odpouštím mu
17. 2. 2016 22:16
Kančí mám v mrazáku tak určitě se bude tento recept hodit
17. 2. 2016 20:59
Díky všem
Simona Skolakova:Simuško,už je to tak,také mám frajera(to se divíš u takového papiňákového maniaka jako jsem já viď)
Dostala jsem ho před 14 dny od TopreceptůVšechny věci,které byly na výběr doma mám,poukázky bych nevyužila a tak jsem si vybrala pomaláč.Bývám často po doktorech a tak aspoň nebudu muset den předem nic vařit
Simona Skolakova:Simuško,už je to tak,také mám frajera(to se divíš u takového papiňákového maniaka jako jsem já viď)
Dostala jsem ho před 14 dny od TopreceptůVšechny věci,které byly na výběr doma mám,poukázky bych nevyužila a tak jsem si vybrala pomaláč.Bývám často po doktorech a tak aspoň nebudu muset den předem nic vařit
17. 2. 2016 20:42
Pěkný receptík na kanceAničko ty máš také frajera??+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 14 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 49 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 55 minutami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 3 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 6 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 7 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: kanec na pomerančích mleté keramiky divočák na pomerancich kanci na pomerančích podle kančí recepty kanci kotleta na pomerancich divoké prase na pomerančích keramické mleté skořice kančí kližka kanec recept albert kančí kančí maso maso na pomerancich kančí ragů na pomeranči kančí guláš na na pomerančích kuře se skořicí a pomeranč játrová paštika se skřicí
Suroviny: plec kančí, olej, cibule, česnek, pomeranče, skořice mletá, bujón zeleninový, pepř mletý, šťáva pomerančová, sůl
Kančí na pomerančích a skořici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkrp
17 názorů