Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Šťavnaté kančí maso dušené s jablky a zalité červeným vínem získává jemně nasládlou chuť a bohaté aroma. Tento sváteční pokrm se skvěle hodí na zimní stůl a potěší všechny milovníky zvěřiny.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 169 kJ / 1 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,17 g |
| Tuky | 54,79 g |
| Vláknina | 25,38 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 267 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 71,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
Moje poznámka
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 8 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 10 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 10 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krabí pomazánka
Sahula před 1 hodinou
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 1 hodinou
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 4 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 4 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 4 hodinami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
mazlak před 5 hodinami
Tématické fráze:
divocak na cervenem vine,
kanci medailonky na vine,
kanci kyta na vine,
kančí kotleta na víně,
kanec na víně,
recept kančí kýta na víně,
kančí plec na víně,
kanci guláš na červeném vine,
recepty kančí kýta na víně,
kanec na cervenem vine,
kančí guláš na víně,
kanec na jablkách,
divočák na brusinkách,
divočák na jablkách,
kančí kýta s jablky,
kančí s rýží,
guláš z divočáka na červeném víně,
jablka na víně,
maso na jablkách kanči,
kančí recepty
Suroviny:
kýta kančí,
olej,
cibule,
jablko,
žampióny,
tymián,
koření hřebíček,
mouka hladká,
brusinky,
citron,
pepř mletý,
bobkový list,
jalovec,
koření divočina,
víno červené suché,
sůl
Komentáře (30)
Krása