Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 490 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,35 g |
Tuky | 47,39 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 36,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovička se sladkou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43oJ
Moje poznámka
Marinovaná krkovička se sladkou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43oJ
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 12 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 8 hodinami
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 9 hodinami
Sýrová roláda
KristynaM25 před 9 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 9 hodinami
Kefírový koláč "na lžíce" se švestkami a skořicovou drobenkou
Petra.21 před 10 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 11 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 11 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 11 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 12 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná krkovice,
marinovana krkovicka,
marinovaná krkovice recept,
marinovaná krkovice se zelím,
marinovaná krkovice na pánvi,
recepty z krkovice,
omáčka ke krkovici,
krkovička na sladko
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule šalotka,
cibule,
pórek,
marmeláda brusinková,
marmeláda rybízová,
sůl,
pepř,
olej,
vývar,
pasta wasabi,
hořčice dijonská,
kečup sladký,
česnek,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)