Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kaťák z kuřecích stehen

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

6. 6. 2016 14:22

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 390 kJ / 2 244 kcal
Bílkoviny87,90 g
Tuky190,01 g
Vláknina7,31 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,60 g
Sacharidy28,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na závěr přidám vždy mou oblíbenou sojovou omáčku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Věra

7. 6. 2016 22:15

Vyzkouším a ráda.:-K

Angel 666 Angel 666

6. 6. 2016 22:18

Hmm :yes:

mika59 mika59

6. 6. 2016 21:52

<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kaťák katak recept recept na katak kuřecí stehna recepty recept z kuřecích stehen kuřecí stehna kuřecí stehna recept katak z kuřecího masa recepty z kurecich stehen vykostěná kuřecí stehna recepty katak recepty příprava kuřecích stehen recepty kaťak jak udelat kureci stehna recept s kuřecích stehen kuřecí ragú vykoštěné kuřecí stehna recept recept na vykoštěná kuřecí stehna jak udělat katák recept na přípravu kuřecích stehen

Suroviny: stehno kuřecí, špek, cibule, kapie červená, hořčice dijonská, kečup sladký, feferonka, česnek, okurky sterilované, vývar, víno bílé, zázvor, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kaťák z kuřecích stehen

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lgrr