Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborový koláč se sněhovou čepicí

Rebarborové koláče přináší jaro do naší kuchyně. I když je rebarbora (správně Reveň kadeřavá) vlastně druh zeleniny, hojně ji využíváme jako sladkou náplň koláčů. Tento koláč s mandlovým nebo ořechovým bezé vám zajisté zachutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 25 min

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava)

10. 5. 2009 08:13

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 274 kJ / 3 651 kcal
Bílkoviny71,40 g
Tuky161,80 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 746 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy465,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento koláč můžeme udělat i s jinými druhy ovoce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

niky.uk

26. 4. 2010 18:39

Ulozeno na vyzkouseni co nejdrive:-K:yes::yes::yes:

faraonka faraonka

26. 4. 2010 18:35

:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 5. 2009 18:16

Helli, super, určitě jsem nedělala naposledy. Díky za moc dobrý recept, zatím z koupené rebarbory:-)), ale neboj, ta tvoje roste, má se k světu!;-)

mirca75 mirca75

11. 5. 2009 08:39

Hello:-)moc krásné a určitě i velmi mňam.Rebarbora už na mě ze zahrady přímo křičí(bohužel letos jí moc není)a tak co nejdříve vyzkouším:-p.

Hella Hella

10. 5. 2009 16:24

Jani, s tou čepicí není problém. Koláč už je skoro upečený - je celý růžový a s tím sněhem to možná ani netrvá 10 minut - prostě jak začne ten sníh růžovět, aby se vršek nepřipálil. Já přiznávám, že nemám ráda bledé pečivo, takové dočervena mi připadá chutnější.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 5. 2009 11:06

Helli, když ten koláč vytáhneš z trouby abys na něj mohla dát ten sníh, nevznikne problém s dopečením? Myslím,není těsto syrové? Nebo, už když ho vytáhneš, abys přidala sněhovou čepici, je vlastně téměř hotový? Já s tím mám dost blbé zkušenosti. Stává se mi, že když koláč rozkrojím a ještě není dopečený a zkusím to rychle znova, je z toho katastrofa. Ale jinak, musím uznat, že to je nádhera a super nápad.:yes:

Jikotka Jikotka

10. 5. 2009 10:20

Koláč vypadá krásně,mám ještě zamraženou rebarboru,mohla bych to zkusit:-O,ale jak se znám,nepovede se mi ta čepice:-S dávám bodík:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 5. 2009 09:57

Moučník vypadá opravdu moc hezky:yes:

pipre pipre

10. 5. 2009 09:39

Tak tomuto moučníku musím dát bod i bez vyzkoušení! Jednak proto, že musí být opravdu dobrý a také za krásnou úpravu. Zvlášť ten prostřední obrázek dole mne zaujal svou hezkou nápaditostí:-*:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rebarborový koláč rebarborový koláč se sněhem rebarborový moučník se sněhem koláč s rebarborou se sněhem tvarohový koláč se sněhovou mřížkou koláč s rebarborou a sněhem rebarborový koláč se sněhem z bílku rebarborový moučník rebarborový koláč recept recept na rebarborovy kolac rebarborové moučníky rezy s rebarborou a snehem rebarborova buchta se snehem rebarbora recepty rebarborové řezy se sněhem rebarborový koláč recepty kolac s rebarborou výborný od babičky rebarborový koláč moučníky z rebarbory koláč z rebarbory se sněhem

Suroviny: tuk, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, mouka hrubá, moučka škrobová, prášek do pečiva, rebarbora, cukr krupice, ořechy, šťáva citronová, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Rebarborový koláč se sněhovou čepicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8qYo