Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 954 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,72 g |
Tuky | 36,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 157 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,04 g |
Sacharidy | 2,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Moje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 7 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 7 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 7 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno 26. 9. 2025 21:18:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí guláš
Koubicka před 2 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 5 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 5 hodinami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 5 hodinami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 5 hodinami
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 6 hodinami
Švestkové knedlíky
joji.pisecky před 6 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 7 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 8 hodinami
Tématické fráze:
zampiony niva smetana,
žampiony plněné nivou, smetanou, šunkou,
plněné portobello,
portobello recepty,
žampiony portobello s nivou,
žampiony portobello plněné kuřecí šunkou,
plněné portobello recepty,
zapečená portobella,
sunka plněna nivou a zakysanou,
portobello a kuřecí játra,
těstoviny s vepřovou směsí,
řízky z portobella,
těstoviny s vepřovými játry,
pečené portobello s nivou a rajčaty,
zapékané brambory se šunkou nivou,
portobello recept s játrou,
vepřové maso s nivou a smetanou,
brambor s veprovymy jatry
Suroviny:
portobello,
sýr niva,
smetana 12%,
šunka,
petrželka zelená,
olej,
játra vepřová
Komentáře (6)
Portobello tímto způsobem dělám často !! - ale játra ( jakékoliv ) to opravdu nemohu !! bytˇ jsou restovaná .