Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

18. 6. 2016 13:15

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 954 kJ / 467 kcal
Bílkoviny32,72 g
Tuky36,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 157 mg
Sodík 2,45 g
Sůl6,04 g
Sacharidy2,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj experiment :-)

Jako příloha by určitě byly vhodné i brambory, jakkoliv upravené ..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 6. 2016 20:54

Ivana Ch: Však píšu, že lze klidně podávat k jídlu i brambory :-). Já játra miluji :-8

Ivana Ch

18. 6. 2016 19:35

Ani já nemůžu jákákoliv játra.Když jsem byla v jiném stavu udělalo se mě po nich hrozně zle. Od těch dob je nemůžu ani cítit a to jsem je měla tolik ráda.

petynka petynka

18. 6. 2016 18:41

Brrrr... vepřová JÁTRA !! :-(( :no: Tu já nemůžu ani cejtit !! Místo ní dám třeba pečené nebo grilované maso !!
Portobello tímto způsobem dělám často !! - ale játra ( jakékoliv ) to opravdu nemohu !! bytˇ jsou restovaná . :-)

mika59 mika59

18. 6. 2016 15:00

Super:yes::yes::-K

spagetka spagetka

18. 6. 2016 14:15

Pěkně experimentuješ;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zampiony niva smetana žampiony plněné nivou, smetanou, šunkou plněné portobello portobello recepty žampiony portobello s nivou žampiony portobello plněné kuřecí šunkou plněné portobello recepty zapečená portobella sunka plněna nivou a zakysanou portobello a kuřecí játra těstoviny s vepřovou směsí řízky z portobella těstoviny s vepřovými játry pečené portobello s nivou a rajčaty zapékané brambory se šunkou nivou portobello recept s játrou vepřové maso s nivou a smetanou brambor s veprovymy jatry

Suroviny: portobello, sýr niva, smetana 12%, šunka, petrželka zelená, olej, játra vepřová

TopRecepty.cz

Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AlBO