Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 954 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,72 g |
Tuky | 36,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 157 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,04 g |
Sacharidy | 2,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Moje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 15 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 18 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
wimra před 1 hodinou
Rajčatový salát II.
radbastim před 2 hodinami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 9 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 10 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 11 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 12 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 13 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 13 hodinami
Tématické fráze:
zampiony niva smetana,
žampiony plněné nivou, smetanou, šunkou,
plněné portobello,
portobello recepty,
žampiony portobello s nivou,
žampiony portobello plněné kuřecí šunkou,
plněné portobello recepty,
zapečená portobella,
sunka plněna nivou a zakysanou,
portobello a kuřecí játra,
těstoviny s vepřovou směsí,
řízky z portobella,
těstoviny s vepřovými játry,
pečené portobello s nivou a rajčaty,
zapékané brambory se šunkou nivou,
portobello recept s játrou,
vepřové maso s nivou a smetanou,
brambor s veprovymy jatry
Suroviny:
portobello,
sýr niva,
smetana 12%,
šunka,
petrželka zelená,
olej,
játra vepřová
Komentáře (6)
Portobello tímto způsobem dělám často !! - ale játra ( jakékoliv ) to opravdu nemohu !! bytˇ jsou restovaná .