Řecké klobásy s červenými fazolemi

mojetara Kuchař: mojetara

Doba přípravy: 10 + 20 minut 2 porce Pro začátečníky 0 názorů

Suroviny

260 g řeckých originálních klobás
1 červená paprika
3 stroužky česneku
1 konzerva červených fazolí – 400g, má 240 g fazolí
1 konzervu krájených rajčat v tomatové šťávě – 400g, má 240 g rajčat
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Klobásy nakrájíme na kolečka a dobře opečeme na 2 lžících olivového oleje. Asi tak 6 minut. Dáme stranou do rendlíku. Na oleji orestujeme nakrájenou červenou papriku a po chvíli přidáme nasekaný česnek, který potřebuje minutu, maximálně dvě.

  2. Obsah pánve pak přidáme k opečeným klobásám. Přidáme scezené a propláchnuté fazole a krájená rajčata i se šťávou, promícháme a snížíme teplotu. Necháme probublávat. Osolíme a opepříme. Vaříme asi 8 minut.

  3. Podáváme s chlebem, nebo s bagetkou.

Poznámka

Krok za krokem tento recept také na http://www.mojetara.cz/recipe/recke-klobasy-s-cerv...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Řecké klobásy s červenými fazolemi

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: klobása s fazolemi v tomatě recepty s cervenymi fazolemi klobása s červenými fazoolemi