Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Louhované kaštánky s tang zhongem

Využitím thangzhongu v pečivu docílíte v pečivu kyprosti a vláčnosti i na druhý den po upečení. Osvojte si metodu a můžete ji nakombinovat i s louhováním. Výsledkem budou luxusní kousky pečiva s křupavou nahořklou kůrkou a vláčným středem.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min + doba kynutí

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava, + doba kynutí )

17. 11. 2016 15:48

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie10 800 kJ / 2 581 kcal
Bílkoviny76,68 g
Tuky68,31 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 304 mg
Sodík 20,27 g
Sůl16,21 g
Sacharidy405,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Cathleen ma naučila používať tangzhong. Ona ho viac menej používa pri sladkom pečení, ja experimentujem so slaným pečivom. Tangzhong spôsobí, že pečivo aj na druhý deň je mäkké a vláčne. Soľ na povrchu síce navlhne, ale na chuti mu to neuberie.https://www.toprecepty.cz/recept/48442-tangzhong/

Od Cathleen mám naučené lúhovanie, aj tvarovanie kaštánkov. Obmenila som tento jej recept pridaním tangzhongu.https://www.toprecepty.cz/recept/38753-louhovane-k...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 11. 2016 15:55

:-8:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tang zhong louhovany kaštanek louhovaná bulka tangzhong

Suroviny: voda, mouka hladká, mouka hladká, droždí, voda, cukr, sůl, sádlo, vejce, sůl, voda, soda jedlá

TopRecepty.cz

Louhované kaštánky s tang zhongem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rlK4