Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 420 kJ / 4 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,72 g |
Tuky | 44,24 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 534 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 894,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vodu, cukr, tuk, kakao dáme do hrnce a zahříváme až se směs spojí-NEVAŘÍME!
Krok 2: Odebereme 3/4 hrnku směsi a dolijeme ho rumem.
Krok 3: Do zbytku směsi přidáme mouku, prášek do pečiva, vejce.
Krok 4: Na vymazaný a vysypaný plech nalijeme těsto a pečeme 45 minut.
Krok 5: Horké ihned poléváme odebranou směsí s rumem. Nakonec posypeme kokosem,nebo strouhanými ořechy.
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šalamoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LgRp
Moje poznámka
Šalamoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LgRp
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 10 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 54 minutami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 2 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 3 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 3 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 4 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 4 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 4 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 5 hodinami
Tématické fráze:
salamoun,
buchta šalamoun,
šalamoun recept,
šalamoun buchta,
moučník šalamoun,
koláč šalamoun,
rezy salamoun,
recept šalamoun,
moučník pro šalamouna,
šalamoun moučník,
dort šalamoun,
recept na šalamouna,
šalamoun koláč,
recepty šalamoun,
salamoun rezy,
recept na šalamoun,
šalamoun recepty,
dezert šalamoun,
šalamoun dezert,
šalamounova buchta
Suroviny:
voda,
cukr,
tuk hera,
kakao,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá,
vejce,
rum,
kokos
Komentáře (16)
Jinak buchta je výborná, akorát jsem změnil toto: Horké ihned poléváme odebranou směsí s rumem. Nakonec posypeme kokosem,nebo strouhanými ořechy. Na: namazal jsem povrch marmeládou a polil mousse čokoládovou pěnou
A ještě jeden hloupý dotaz, těch 45 minut to mám péct na kolik stupňů....tipuju 180
Díky za odpověď