Zelné listy a brambory smažené v troubě
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 477 kJ / 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,02 g |
Tuky | 30,01 g |
Vláknina | 4,83 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 56,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Říkám tomu jídlo, které vařím, když mám v hlavě naprosto vykradeno. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2017 10:25
magdalenka: Kdo by si to pamatoval?? Taky jsem se dívala, ale není v mých silách si pamatovat úplně všechno
24. 1. 2017 10:00
No předpokládám, že TADY (na topreceptech) je to k ničemu a v komentáři pod receptem tím tuplem (případnou diskuzi či nactiutrhání, prosím, zavčas odklonit a asi mě poplivete a dost možná i utlučete, ale podle uzancí se doporučuje, a zhusta i dodržuje, v diskuzích na OTEVŘENÝCH fórech používat nicky...
magdalenka:
Kdo je Terezka?
magdalenka:
Kdo je Terezka?
24. 1. 2017 09:18
Večer som si pozerala Terezkin recept. V komentároch pod ním som sa aj vyjadrovala...náramne sa teraz divím - vôbec si to nepamätám, akoby som recept videla prvýkrát.
23. 1. 2017 22:27
Janka, neospravedlňuj sa, nemáš za čo...nechcem sa opakovať po Jitke a Magduške, ale ja som tiež reagovala na to vykradnutie. Ono si človek musí vedieť robiť srandu aj zo seba, nie iba z druhých.
23. 1. 2017 22:19
hosta: Poslední dobou mám pořád vykradeno
23. 1. 2017 22:11
Jana Remkova: tak jak říká Magdi - jen jsme se připojily k tomu, že někdy míváme taky vykradeno, jak jsi uvedla, když jsme dělaly podobné recepty (k těm mým jsi dokonce před čtvrt rokem psala koment, Magdiny před rokem opalcovala)
23. 1. 2017 21:45
magdalenka: Tak to se mi ulevilo
23. 1. 2017 21:44
Jana Remkova: čo sa ospravedlňuješ? Recept jeperfektný. Ja som reagovala na to, že mávam tiež vykradeno...a že z kapusty varíme...teda z českého zelí... A vyhľadávač? S tým máme problémy asi všetci.
23. 1. 2017 21:26
tejaja:
magdalenka:
hosta:
Omlouvám se vám..
magdalenka:
hosta:
Omlouvám se vám..
23. 1. 2017 21:25
hosta: Já se přiznám, že ten vyhledavač neumím vůbec používat.. Jsem z něj jelen. Zadala jsem řízky ze zelných listů a já nevím, co všechno a nic. Taky je docela divné, že napravo se vždycky ukážou hodně podobné recepty tomu, který jsem přidala a tentokrát tam nic podobného nevidím. Snažím se zadat i ty ingredience-napsala jsem mouka, strouhanka, vejce a zase nic. Když jsem se to konečně naučila používat na staré verzi, přišla verze nová a pro mne opět kámen úrazu
23. 1. 2017 21:21
Vidíte, aj ja sa pridávam k tým vykradnutým https://www.toprecepty.cz/recept/15067-zelne-rizec...
23. 1. 2017 19:58
23. 1. 2017 19:55
taky mívám vykradenohttps://www.toprecepty.cz/recept/49366-zelne-rizky...
23. 1. 2017 19:36
casino: Niekedy je menej viac.
23. 1. 2017 17:00
casino: Casino, Casino ...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 4 minutami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 2 hodinami
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Zelné placky pečené na pánvi a v troubě. Nejlepší zelňáky podle našich babiček
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: smazene brambory v troube zelné listy pečené v troubě bramborák na zelném listu smažené zelné listy jak vypadají listy brambory smažené bramboráky v troubě smaženy zelný list listy bramboru brambory listy brambory se slupkou smažené bramboráky na zelném listu bramboráky na zelném listu bramborák pečený na zelném listě list brambory bramborak v zelnem listu recept na plněné zelné listy s klobasou zelny list smazeny recepty smažené zelné listy zelné brambory zelný list,brambor
Suroviny: zelí hlávkové, žloutek, voda, mouka polohrubá, strouhanka kukuřičná, semínka sezamová, sůl, olej, brambory, žloutek, mouka polohrubá, sůl, česnek sušený, olej
Zelné listy a brambory smažené v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zg5y
19 názorů