Brynzová pomazánka s jarní cibulkou

Suroviny

2 kostky brynzy (2x125 gramů)
cca 100 g másla
2 jarní cibulky
mletá červená paprika
mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu

  1. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Cibulku nakrájíme na půlkolečka.

  2. V misce rozmačkáme brynzu a postupně přidáváme změklé máslo.

  3. Pořádně rozmícháme, přidáme jarní cibulku, špetku mleté papriky a můžeme přidat i pálivou papriku.

  4. Mažeme na pečivo.

Poznámka od kuchařky

Máslo je dobré přidávat postupně a ochutnat. Dodá pomazánce jemnou chuť, ale je třeba, aby si přesné množství určil každý sám.

Pálivá paprika je jen pro jemné zvýraznění chuti, nemusí vůbec být, stejně jako sůl nebo další dochucovadla.

Bryndzové pomazánky tu jsou, ale v takovéto základní jemné podobě jsem ji tu nenašla.

Komentáře k receptu Brynzová pomazánka s jarní cibulkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: nejlepší brynzová pomazánka pomazánka s jarní cibulkou recepty s jarní cibulkou bryndzová pomazánka bryndzove pomazanka brynzová pomazánka s tvarohem a se salámem dietníbrynzová pomazánka jarní pomazanka bryndzové pomazánky