

Brynzová pomazánka s jarní cibulkou
Suroviny
- 2 kostky brynzy (2x125 gramů)
- cca 100 g másla
- 2 jarní cibulky
- mletá červená paprika
- mletá pálivá paprika
Postup přípravy receptu
Máslo necháme změknout při pokojové teplotě. Cibulku nakrájíme na půlkolečka.
V misce rozmačkáme brynzu a postupně přidáváme změklé máslo.
Pořádně rozmícháme, přidáme jarní cibulku, špetku mleté papriky a můžeme přidat i pálivou papriku.
Mažeme na pečivo.
Poznámka od kuchařky
Máslo je dobré přidávat postupně a ochutnat. Dodá pomazánce jemnou chuť, ale je třeba, aby si přesné množství určil každý sám.
Pálivá paprika je jen pro jemné zvýraznění chuti, nemusí vůbec být, stejně jako sůl nebo další dochucovadla.
Bryndzové pomazánky tu jsou, ale v takovéto základní jemné podobě jsem ji tu nenašla.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Brynzová pomazánka s jarní cibulkou
K receptu nejsou žádné komentáře.