Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 198 kJ / 764 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 187,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxBN
Moje poznámka
Rybízová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxBN
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 11 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 13 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 14 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 14 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pena z bilku,
pěna z bílků recept,
recept na zákusek hory doly,
rybízová dobrota,
recept na rybízovou pěnu,
dobroty z rybizu,
zákusek hory doly,
pěna s bílků,
ribízová pěna,
recept-babicovy dobroty 13.6.2009,
recepty z rybízu,
rybizove recepty,
dobrota z malin,
pěna z černého rybízu,
rabízová pěna,
rybizlova pena recept,
rybizova,
pěna z bílku s rybízem,
rybizovy mousse,
jak použít mražený rybíz
Suroviny:
rybíz červený,
bílek,
cukr krystal
Komentáře (26)
Takže : chytíš ľavou rukou 2-3 strapčeky rybízu za stopku a do pravej ruky vezmeš vidličku. Prejdeš vidličkou od hora stopky až dolu, samozrejme nad misou a je to
Posílám plusík