Telecí vývar
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 709 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 1,72 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 17,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2017 11:06
hosta: Mrkev se vaří s masem a kostmi jen proto, aby ochutila maso a vývar. Ostatní zeleninu pak vařím nakrájenou jen chvilku, aby se nerozvařila a výsledek pak vypadá lépe vzhledově. Někdy vařím od začátku i kousek celeru a petržele, kvůli chuti a nakonec stejně přidám nakrájenou zeleninu na vzhled.
31. 5. 2017 08:06
Proč se zelenina vaří nadvakrát? Mrkev dvakrát tak dlouho? Má to nějaký důvod?
30. 5. 2017 22:11
Dala bych si porcičku,telecí polévku jsem nikdy neochutnala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 30 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 31 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 31 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 35 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 41 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
5 způsobů, jak odstranit tuk z vývaru: Poradíme si s horkým i studeným vývarem
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Další recepty
Tématické fráze: vývar z telecích kostí jak dlouho se vari teleci maso vyvar s telecich kosti telecí kosti vývar z telecího telecí vývar z kostí silný telecí vyvar silny vyvar z telecich kosti jak se vaří vyvar vaříme z telecí oháňky telecí vývar bez kostí jak dlouho se vaří vývar vývar telecí kosti vývar z telecích s kostí recepty vývar z telecího masa teleci kosti recept vaříme z telecího vyvar telecich kosti telecí kosti vývar teleci vyvar s noky
Suroviny: kost telecí, mrkev, petržel, celer, libeček, nať petrželová,
Telecí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyxr
3 názory