Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 187 kJ / 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,48 g |
| Tuky | 1,51 g |
| Vláknina | 18,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna po srbsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wBn
Moje poznámka
Kuřecí stehna po srbsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wBn
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 3 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 4 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 4 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 7 minutami
Vajíčka z trouby
Sahula před 1 hodinou
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 1 hodinou
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 1 hodinou
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 2 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 3 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 4 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso po srbsku,
kuřecí plátek po srbsku,
kuřecí plátky po srbsku,
pečené kuře po srbsku,
omáčka po srbsku,
kýta po srbsku,
plátek po srbsku,
pečené kuřecí stehno po srbsku,
kurecí po srpsku,
kureci atek po srbsku,
slepice po srbsku,
kuřecíplátekposrbsku,
kuřecí plátek po po srbsku,
kuecí po po srbsku,
kureci.platek po srbsku,
kuřecí čtvrtky po srbsku,
nakladana kureci pečená kuřecí stehna,
kureci prso po srbsku,
kuřecí paprikáš po srbsku,
kuřecí stehna na paprice
Suroviny:
stehno kuřecí,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá červená,
olej,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (3)