Pivní bramboráky
Receptů na bramboráky jsou stovky. Každá kuchařka pokládá ten svůj za nejlepší a taky záleží na zvyku každého z nás. Přesto je dobré si občas zkusit něco nového, co vás možná mile překvapí a stane se vaším novým favoritem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 002 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,86 g |
Tuky | 8,88 g |
Vláknina | 15,78 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 122,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramboráky mají výraznou chuť a jsou hodně křupavé. Místo žampionů můžete přidat škvarky, anglickou slaninu nebo uzené maso. Vše nakrájené na drobno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2022 20:15
Capri12: Děkuji za zprávu, ale proč píšete o tuku. To přece na zlatavé barvě nemá vliv.
30. 8. 2022 17:55
Já jsem dělala bramboráky podle svého receptu, jen jsem přidala pivo. Nebylo to špatné, ale stačilo 1x . Nemusím tolik tuku, aby byly takto zlatavé.
12. 8. 2017 21:23
Prima bramborák,s cibulkou ta dodá chuť.
12. 8. 2017 14:18
Já si to ukládám a když mě bude honit mlsná......
9. 8. 2017 07:23
strasne rad mam bramboraky ale když stu kolik věci dotoho třeba prejde mi hut jsem stary mladenec a na tyhle věci nejsem zazizeni ja vym sikovnost ale mno nejsem zensteli
2. 8. 2017 16:48
Hezký nápad s těmi žampiony
1. 8. 2017 20:44
Bramboráčků není nikdo dost, a pivo do těsta i k nim
1. 8. 2017 18:47
No jo, když já tu cibuli vždycky kupovala v Kauflandu a poslední dobou tam není. Jaký význam má to pivo v těstě Miládko? Paráda a samozřejmě..
1. 8. 2017 18:37
jemmy: Děkuji..
1. 8. 2017 18:25
Nadja: Zapomněla jsem napsat..opraveno..
1. 8. 2017 17:49
mika59: pivo dáváš do těsta, nebo jen na zapíjení?
1. 8. 2017 16:34
Super,velka dobrota jako vzdy ,krasne foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 6 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 16 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 3 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 4 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 7 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 7 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 9 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví
Jak připravit ty nejlepší bramboráky? Vyzkoušejte tři jednoduché rady a vaše bramboráky budou ještě lepší
Cuketové bramboráky: Jak na ně, aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé
Další recepty
Tématické fráze: pivní bramborak bramboráky bramborak s pivem bramboráky s pivem bramboráky recept recept na bramboraky jak usmažit křupavou cibulku jak usmažit cibulku do křupava cmunda na plech s pivem bramborák jak usmažit bramborák bramboráky bez tuku bramborak se žampiony recepty pivni bramborak bramborák bez tuku bramboráčky bramborák na na pivě bramborák pivo bramborák na pivu bramborák světlý
Suroviny: brambory, pivo světlé, vejce, česnek, žampióny, cibule sušená smažená, mouka hladká, strouhanka, kmín celý, sůl, pepř mletý, majoránka, olej
Pivní bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vxA
12 názorů