Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 278 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,56 g |
Tuky | 48,07 g |
Vláknina | 15,23 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 124,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Moje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Fitulka před 6 minutami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 13 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 22 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 27 minutami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 59 minutami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 1 hodinou
Cuketový perník
martianekk před 2 hodinami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
květák recepty,
zapečený květák recepty,
zapečený květák recept,
recepty z květáku,
recept na květák,
květákové recepty,
recepty na květák,
recept na zapečený květák,
recepty zapečený květák,
květák zapečený,
recepty na zapečený květák,
recept zapečený květák,
květák recept,
recepty kvetak,
recepty květák recepty,
recept z květáku,
zepečený květák,
recepty s květákem,
lencin kvetakovy nakyp
Suroviny:
květák,
cibule,
strouhanka,
kypřící prášek,
mléko polotučné,
sýr eidam,
rajče,
sůl,
česnek práškový,
šunka,
vejce,
bazalka čerstvá,
petrželka,
máslo
Komentáře (6)