Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Opláchnuté bezinky otrháme od třapin a prolisujeme na strojku na ovoce.
Krok 2: Odváženou šťávu smícháme s převařenou vodou, cukrem a kyselinou citronovou a za občasného promíchávání necháme stát v chladu do druhého dne.
Krok 3: V troše šťávy rozpustíme konzervační přípravek, pak ho rozmícháme ve veškeré šťávě.
Plníme do čistých sklenic nebo lahví, dobře uzavřeme a uložíme v chladnu a temnu.
Plníme do čistých sklenic nebo lahví, dobře uzavřeme a uložíme v chladnu a temnu.
Zveřejněno 4. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinková šťáva nevařená, lisovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmw3
Moje poznámka
Bezinková šťáva nevařená, lisovaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmw3
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 5 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 13 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 3 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 3 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 6 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 6 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 7 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 8 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 9 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 10 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 11 hodinami
Tématické fráze:
konzervační přípravek dr. oetker,
bezinková šťáva,
konzervační přípravek dr oetker,
štáva ze zralých bezinek,
šťáva z rakytníku nevařená,
přípravek ke konzervovani,
konzervacni pripravek na ovocne stavy,
konzervační přípravek do šťávy,
bezinková marmeláda top recepty za lisované za studena,
přípravek na konzervování,
dr.oetker pomůcka ke konzervování,
stava z bezinek nevarena,
konzervační přípravek na štávu,
konzervacni pripravek na šťávy,
konzervování za studena,
konzervování rakytníku,
připravek na konzevovani,
pripravek na šťávu,
konzervační přípravek na ovoce,
dr. oetker- pomůcka na stavy
Suroviny:
voda,
cukr písek,
kyselina citronová,
Komentáře (3)