Mamracháč - čtvero ročních období
Pod názvem mamracháč se skrývá slaný koláč, jehož základem je bramborové těsto. Jakou náplň zvolíte, je jen na vás. V receptu naleznete čtyři druhy náplně, z nichž každá se hodí k jednotlivému ročnímu období.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 603 kJ / 1 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,06 g |
Tuky | 11,06 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 253,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mamracháč - čtvero ročních období
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xvov
Moje poznámka
Mamracháč - čtvero ročních období
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xvov
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 3 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 3 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
mamracháč,
recepty podle ročního období,
muškátové kovářovy,
pečeme podle ročního období,
náplň do sekaný
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
ořech muškátový strouhaný,
bylinky,
kopřivy,
sýr strouhaný,
cibule,
rajče,
česnek,
bazalka čerstvá,
cibule,
houby,
celer řapíkatý,
česnek,
sýr strouhaný,
zelí kysané,
křen,
protlak rajčatový,
sádlo,
mouka hrubá
Komentáře (3)