Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 803 kJ / 2 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 300,00 g |
Tuky | 100,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené hovězí žebro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrWL
Moje poznámka
Pomalu pečené hovězí žebro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrWL
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 38 sekundami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 21 minutami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 28 minutami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 29 minutami
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 59 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 3 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečená hovězí žebra v troubě,
pečena hovezí žebra,
pečené hovězí žebro,
pečené hovězí žebra,
recepty hovězí žebro pečené,
hovězi žebra pečená,
pečená hovězí žebra recept,
hovezi zebro pecene,
pomalu pečené hovězí,
recept hovězí žebro pečené,
recepty pečená hovězí žebra,
peceny hovezi zebra,
pečený zebra,
recept na pečená hovězí žebra,
hovězí žebro,
hovězí pečená žebra,
pečené žebra,
recept pečené hovězí žebra,
pečené hovězí v troubě,
hovezi zebro recept
Suroviny:
kost,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (1)