Pomalu pečené hovězí žebro

Hovězí maso Doba přípravy: 3 - 4 hodiny 0 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 3 - 4 hodiny 0 názorů

Suroviny 4 porce

1 kg mladého hovězí masa z žeber bez kosti
sůl
pepř
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Maso okořeníme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme přikryté v troubě vyhřáté na 120ºC. Maso obvykle změkne za 3-4 hodiny. Po upečení je maso šťavnaté a měkké.

  2. Doba pečení je závislá na tom, z jak starého kusu maso pochází. Servírujeme s vařeným bramborem, zeleninou a jogurtovo-koprovým dipem.

Komentáře k receptu Pomalu pečené hovězí žebro

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pečená hovězí žebra v troubě pečena hovezí žebra pečené hovězí žebro pečené hovězí žebra recepty hovězí žebro pečené hovězi žebra pečená pečená hovězí žebra recept hovezi zebro pecene pomalu pečené hovězí recept hovězí žebro pečené recepty pečená hovězí žebra peceny hovezi zebra pečený zebra recept na pečená hovězí žebra hovězí žebro hovězí pečená žebra pečené žebra recept pečené hovězí žebra pečené hovězí v troubě hovezi zebro recept