Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 476 kJ / 1 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,41 g |
| Tuky | 44,04 g |
| Vláknina | 34,81 g |
| Cholesterol | 1,92 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 88,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Moje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
pajšl,
pajšl recept,
jak uvařit pajšl,
recepty pajšl,
recept na pajšl,
omáčka z vepřových vnitřností pajšl,
vepřový pajšl,
pajšl z jehněčích vnitřnosti,
jehněčí pajšl,
recept pajšl,
pajšl recepty,
paišl,
pajsl omacka,
pajsl ze srdce,
pajšl na smetane,
pajsl z drobu,
srnci pajsl,
uvařit pajsl,
co je pajšl,
recepty na pajšl
Suroviny:
játra,
slezina,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
tymián sušený,
kmín celý,
máslo,
mouka,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
smetana sladká,
ocet,
cukr,
sůl,
knedlík houskový
Komentáře (7)
Asi nemá smysl polemizovat, zda se jedná o polévku, či o "omáčku", že
Zeleninu používám pouze jednu, leč ta dvojí zde nemá chybu
Tuk sbírám až po řádném vychlazení vývaru, jako led ze zamrzlé kaluže
A že někomu nešmakují plíčka?
Kozlečí pajšl vařívám pravidelně na Velikonoce a mančaft se taky ofrňoval
No, všechno krájím na kousky, akorát plíce (a i tu, v mém případě, skoro rozvařenou zeleninu) proženu mlýnkem na maso a nikdo už nefrfle...