Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 925 kJ / 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
Tuky | 61,66 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady rozmixujeme a přidáme do omáčky. Pasta vydrží v zavřené nádobce v ledničce i tři týdny, pokryjeme ji tenounkou vrstvou oleje.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Moje poznámka
Petrželová pasta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRR
Nejnovější recepty
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 1 hodinou
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné kůže
Lahvacek před 1 hodinou
Medovník originál
AndreaMachacova před 10 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 14 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 16 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 16 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 17 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 18 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 20 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 21 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 21 hodinami
Tématické fráze:
česneková pasta z natě,
racepty,
celerová nať použití,
domaci petrzelove pesto,
pesto z feferonek,
jak usušit petrželovou nať,
jak sušit petrželovou nať,
pesto z petrželové natě,
jak zpracovat petrželovou nať,
feferonkové pesto,
pasta z česnekové natě,
feferonková pesto recept,
sušení petrželové natě,
jak zamrazit petrželovou nat,
použití česnekové natí,
olivová nať,
neutralizace česneku,
pesto arabiata,
top racepty,
hrníčková ořechová bábovka
Suroviny:
nať petrželová,
olej,
česnek,
sýr nastrouhaný,
sůl
Komentáře (1)