Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 928 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,70 g |
Tuky | 53,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lososové steaky mírně osolíme a zakápneme citronem. Na pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje, vložíme lososa nejprve kůží dolů a krátce z obou stran opečeme. Doba závisí na výšce steaků a vaší chuti.
Krok 2: Zakysanou smetanu smícháme s kaviárem, případně dochutíme solí a citronem.
Krok 3: Lososa na talíři mírně přelijeme připravenou kaviárovou omáčkou, doplníme hladkolistou petrželkou a ihned podáváme.
Jako příloha se hodí např. jemná bramborová kaše, ale nám chutnalo jen s čerstvou bagetkou.
Jako příloha se hodí např. jemná bramborová kaše, ale nám chutnalo jen s čerstvou bagetkou.
Zveřejněno 25. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s kaviárovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm88
Moje poznámka
Losos s kaviárovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm88
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 5 hodinami
Krenex
dragomirac před 7 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 7 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 7 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 7 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 8 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 9 hodinami
Suroviny:
losos,
kaviár,
smetana zakysaná,
sůl mořská,
citron,
olej,
petržel
Komentáře (10)
Patrně se jedná o STUDENOU omáčku, a ty se podávají K MASU, nebo na studeném mase, což ale patrně není tento případ, že.
No, ale proti gustu...