Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 928 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,70 g |
Tuky | 53,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Lososové steaky mírně osolíme a zakápneme citronem. Na pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje, vložíme lososa nejprve kůží dolů a krátce z obou stran opečeme. Doba závisí na výšce steaků a vaší chuti.
Krok 2: Zakysanou smetanu smícháme s kaviárem, případně dochutíme solí a citronem.
Krok 3: Lososa na talíři mírně přelijeme připravenou kaviárovou omáčkou, doplníme hladkolistou petrželkou a ihned podáváme.
Jako příloha se hodí např. jemná bramborová kaše, ale nám chutnalo jen s čerstvou bagetkou.
Jako příloha se hodí např. jemná bramborová kaše, ale nám chutnalo jen s čerstvou bagetkou.
Zveřejněno 25. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s kaviárovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm88
Moje poznámka
Losos s kaviárovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nm88
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 13 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 26 minutami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 1 hodinou
Anglické palačinky
Layoo před 7 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 12 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 12 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 13 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 13 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 14 hodinami
Suroviny:
losos,
kaviár,
smetana zakysaná,
sůl mořská,
citron,
olej,
petržel
Komentáře (9)
Patrně se jedná o STUDENOU omáčku, a ty se podávají K MASU, nebo na studeném mase, což ale patrně není tento případ, že.
No, ale proti gustu...