Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
Tuky | 9,90 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 54,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
Moje poznámka
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 5 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 22 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 14 minutami
Extra rychlé lívance
Hambro před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
LILIANA0701 před 5 hodinami
Šišky z mletého masa v královské slanině
Andaluzie před 5 hodinami
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 8 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 15 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 16 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 17 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 17 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty do remosky z vepřového masa,
vepřová pečeně,
remoska recepty,
veprove maso v remosce,
recepty z remosky,
vepřové v remosce,
veprova krkovice v remosce,
veprove maso z remosky,
pečené vepřové v remosce,
vepřová pečeně v remosce,
pečeme v remosce recepty,
krkovice v remosce,
pečení masa v remosce,
pečená krkovice v remosce,
vepřová pečeně recepty,
recepty pro remosku,
krkovice z remosky,
pecene maso v remosce,
vepřové plátky se zelím,
remoska z vepřového masa
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
sádlo,
zelí kysané,
protlak rajčatový,
česnek,
maso uzené,
maso uzené,
cukr krupice
Komentáře (8)
No, mám raději, když zelí chutná jako zelí
...ale už chápu co znamená "všechny chutě se propojí "