Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 375 kJ / 2 480 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36,04 g |
| Sůl | 90,00 g |
| Sacharidy | 620,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vodu, ocet, cukr a sůl povařit asi 5 minut.
Krok 2: Nechat vychladnout.
Krok 3: Do každé zavařovací sklenice dát 5 kuliček pepře, 5 kuliček nového koření a 2-3 kolečka cibule.
Zveřejněno 17. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGgR
Moje poznámka
Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGgR
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 6 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 10 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 48 minutami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 1 hodinou
Grilování zeleniny
babkalenka před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 2 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 2 hodinami
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 4 hodinami
Tématické fráze:
nálev na houby bez konzervantů,
čalamáda ze zelí bez konzervantu,
jednoduchy nalev na houby,
zavarovaci nalev,
zavarovací lák,
zavařování pecenacu,
nálev na houby bez vážení,
jednoduchý nálev na okurky,
zavařování zelí bez konzervantu,
okurky jednoduchý nálev,
nálev na okurky bez konzervantů,
čalamada bez zavařování
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
cibule
Komentáře (1)