Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 375 kJ / 2 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36,04 g |
Sůl | 90,00 g |
Sacharidy | 620,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nálev používám na zavařování okurek a čalamád, s úspěchem jsem ho ale vyzkoušela i na přípravu pečenáčů z kapra a pod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 18 minutami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 40 minutami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 3 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 3 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 tipů na výtečné jednohubky: Máme pro vás inspiraci na silvestrovské pohoštění
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: nálev na houby bez konzervantů čalamáda ze zelí bez konzervantu jednoduchy nalev na houby zavarovaci nalev zavarovací lák zavařování pecenacu nálev na houby bez vážení jednoduchý nálev na okurky zavařování zelí bez konzervantu okurky jednoduchý nálev nálev na okurky bez konzervantů čalamada bez zavařování
Suroviny: voda, ocet, cukr, sůl, pepř celý, koření nové koření, cibule
Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGgR
0 názorů