Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 375 kJ / 2 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36,04 g |
Sůl | 90,00 g |
Sacharidy | 620,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGgR
Moje poznámka
Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGgR
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 14 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 3 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 53 minutami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 59 minutami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 1 hodinou
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 4 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
nálev na houby bez konzervantů,
čalamáda ze zelí bez konzervantu,
jednoduchy nalev na houby,
zavarovaci nalev,
zavarovací lák,
zavařování pecenacu,
nálev na houby bez vážení,
jednoduchý nálev na okurky,
zavařování zelí bez konzervantu,
okurky jednoduchý nálev,
nálev na okurky bez konzervantů,
čalamada bez zavařování
Suroviny:
voda,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
cibule
Komentáře (1)