Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,31 g |
Tuky | 5,50 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 152,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Gaštany na oblej strane narežeme do kríža a varíme asi15 minút. Zlejeme horúcu vodu a necháme prechladnúť. Potom gaštany ošúpeme.
Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a pór.
Krok 3: Pridáme uvarené gaštany, tymián, osolíme, okoreníme a zalejeme vodou. Varíme 10 minút. Potom vyberieme stopky tymiánu a polievku rozmixujeme.
Krok 4: Na tanieri pokvapkáme olejom a ozdobíme kopčekom smotany a lístkami tymiánu.
Zveřejněno 23. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová kaštanová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RG7O
Moje poznámka
Krémová kaštanová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RG7O
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 11 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 11 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 12 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 35 minutami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 36 minutami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 1 hodinou
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 2 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 2 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 3 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 4 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 5 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 5 hodinami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
kaštanová polévka
Suroviny:
kaštan jedlý,
cibule,
pórek,
tymián,
olej,
pepř,
sůl,
olej olivový,
smetana,
tymián
Komentáře (1)