Ryba na medu

MiskaM Kuchařka: MiskaM

Ryby 0 názorů

Suroviny

600 g rybího filé
sůl
1 citron
2 bílky
1 lžíce škrobové moučky
olej
2 lžíce tekutého medu
250 ml bílého vína
kousek celé skořice
2 pomeranče
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé nakrájíme na menší porce, jemně osolíme a pokapeme šťávou z poloviny citronu. Z bílků ušleháme tuhý sníh, vmícháme škrobovou moučku a vymícháme hladké těstíčko.

  2. V těstíčku namáčíme kousky ryby a ve větším množství rozehřátého oleje z obou stran smažíme. Usmažené porce vyjmeme a položíme na vrstvu papírových ubrousků.

  3. Med, víno, kousek skořice a šťávu z jednoho pomeranče krátce povaříme, vložíme smažené filé a bez míchání krátce povaříme.

  4. Můžeme posypat nastrouhanou pomerančovou kůrou a nakonec obložíme plátky nebo kolečky pomeranče.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ryba na medu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: ryba na medu ryba recept ryby recepty recept ryby na medu file na medu

Zapomněl/a jsem heslo