Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy

mika59 Kuchařka: mika59

Saláty 0 názorů

Suroviny

vanička hroznového vína
1 sladké jablko
100-120 g nivy
200 g řeckého jogurtu
2-3 lžíce hrubě nasekaných vlašských ořechů
citronová šťáva
smetana nebo mléko na zředění
sůl
špetka bílého pepře
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Víno omyjeme a osušíme. Jablka nakrájíme na drobné kostičky a nivu nastrouháme na jemno. Jablka zastříkneme citronovou šťávou a vmícháme společně s nivou do jogurtu.

  2. Jogurt podle potřeby zředíme, dochutíme solí, pepřem a polijeme připravené víno. Posypeme ořechy a dozdobíme plátky jablek. Můžeme ihned podávat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo