Krevetový koktejl s koprem

Suroviny

250 g koktejlových krevet
1 vejce uvařené natvrdo (nemusí být)
2 lžíce zakysané smetany
1-2 lžíce majonézy
2 lžíce sladké chilli omáčky
1-2 lžičky worcesterové omáčky
nasekaný kopr (dle chuti)
citron
olivový olej
sůl
bílý pepř
listový salát

Postup přípravy receptu

  1. Krevety spaříme horkou vodou, a necháme okapat. Vejce nakrájíme na malinké kousky a přidáme do misky ke krevetám. Salát rozdělíme, omyjeme a osušíme.

  2. Do misky k vejci a krevetám přidáme smetanu, majonézu, chilli a worcester. Vše promícháme a dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Nakonec přidáme kopr.

  3. Na servírování salát natrháme na kousky. Do připravené misky dáme salát, malinko zakápneme citronem a olivovým olejem (pár kapek) a polijeme krevetovým dresinkem. Zdobíme plátkem citronu.

Komentáře k receptu Krevetový koktejl s koprem