Jednoduché boloňské lasagne bez bešamelu

Misulaaaaa Kuchařka: Misulaaaaa

Doba přípravy: 90 4 porce Těstoviny 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

1 balíček lasagní
2 cibule
400 g mletého masa
500 g rajčatového protlaku
kečup
500 ml smetany ke šlehání
200 g eidamu strouhaného
italské koření
česnek (záleží, kdo má co rád, já česnek moc nemusím, proto dávám sypaný )
sůl, pepř
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme mleté maso, necháme podusit, osolíme, opepříme.

  2. Poté přidáme rajský protlak, kečup (já dávám čtvrtku kečupu), necháme vařit, přidáme česnek a italské koření.

  3. Na plech budeme vrstvit lasagne, omáčku, smetanu a takhle pořad dokola, poté dáme péct - já dávám na 180 stupňů po dobu 1 hodiny. Asi 10 minut před koncem posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct.

Poznámka

Je to výborná mňamka .

Chutná nám to více s smetanou než s bešamelem .

Dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Jednoduché boloňské lasagne bez bešamelu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo