Šťavnaté karé se zeleninou
Šťavnaté vepřové maso a směs čerstvé zeleniny ochucená oblíbeným kořením a sójovou omáčkou je tipem pro rychlý oběd nebo lehkou večeři. Záleží na tom, jako přílohu zvolíme. Můžete připravit i jako slavnostní večeři.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 179 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,23 g |
Tuky | 18,01 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 216 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,43 g |
Sacharidy | 37,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté karé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3A4x
Moje poznámka
Šťavnaté karé se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3A4x
Nejnovější recepty
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 5 hodinami
Podzimní boršč
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 12 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 38 minutami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 1 hodinou
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 2 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 2 hodinami
Švestkový dort
TotalMudla před 3 hodinami
Povidla ze švestek
ErikaU před 4 hodinami
Mražená petrželka
Fitulka před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Luci89 před 7 hodinami
Banánová omeleta
koblihhonza před 7 hodinami
Tématické fráze:
kotlety kare,
karé na zelenině,
zapečené karé s krkovičkou,
veprove kare a zelenina recept,
restování ze se solamylem na zeleninu,
veprove kare maso se zeleninou
Suroviny:
pečeně vepřová,
omáčka sojová,
koření,
solamyl,
olej,
mrkev,
cuketa,
pórek,
paprika čerstvá červená,
solamyl,
omáčka sojová,
voda
Komentáře (3)