Šťavnatý jablečný koláč ze skleničky
Dezerty do skleničky jsou skvělým řešením, jako svačina do práce či do školy. V této variantě můžete připravit i šťavnatý jablečný koláč, posypaný mandlovými lupínky na povrchu. Koláč navíc vydrží dva týdny čerstvý.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 674 kJ / 3 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,74 g |
| Tuky | 164,01 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 349,78 g |
Postup přípravy
Po 20 minutách plech vytáhneme z trouby, mandlové lupínky rozdělíme navrch skleniček a plech vrátíme ještě na 15 minut do trouby. Krok 8: Když jsou koláčky upečené, plech vyndáme z trouby a každou skleničku ihned uzavřeme víčkem. Necháme vychladnout a uchováme v chladu.
Takto připravené koláče vydrží nejméně 2 týdny čerstvé.
Zveřejněno 3. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatý jablečný koláč ze skleničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A4K7
Moje poznámka
Šťavnatý jablečný koláč ze skleničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A4K7
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 54 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 57 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Suroviny:
máslo,
vejce,
cukr,
rum,
mouka polohrubá,
kypřící prášek do pečiva,
jablko,
cukr vanilkový,
lupínky mandlové,
cukr moučkový,
mouka hrubá,
máslo
Komentáře (7)