Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šneky s vanilkovou náplní

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 4. 2020 18:52

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 844 kJ / 4 265 kcal
Bílkoviny94,50 g
Tuky152,82 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 658 mg
Sodík 447 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy620,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Šneky jsou vláčné, nadýchané a dají se použít jako sladké pohoštění nebo sladký oběd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HynekZ HynekZ

8. 8. 2022 00:51

Konec dobrý... Zkrátka roláda se mně vůbec nepovedla nakrájet podle představ, ač jsem dodržel suroviny dle receptu.. Těsto řidší, ale hlavně puding vytékající při krájení, vytvořily podivnou směs. No, nalil jsem zbytek vytečeného pudingu na nevábně vyhlížející kousky a zapekl. K mému údivu to nakonec vůbec nevadí a "šneky" jsou moc dobré i tak. :).

recepty73 recepty73

25. 4. 2021 22:06

ElkA36: ...omlouvám se za absenci a děkuji Merylas, za zastoupení:-K:-K:-K

Merylas Merylas (moderátorka)

23. 4. 2021 10:42

ElkA36: Je to v postupu, bod 2. ;-) Kopíruji: Během kynutí těsta uvaříme z mléka, cukru a pudinků tužší pudink, do kterého vmícháme po uvaření (již bez vaření) 50 gramů másla a necháme zchladnout. Postačí, když bude vlažný.

ElkA36

23. 4. 2021 08:20

Vypadá to moc pěkně! <3, pudink mám uvařit nebo ještě neuvareny? :-?

recepty73 recepty73

12. 5. 2020 05:18

Buchyna: ...díky:-K:-K:-K ...můžete je dát klidně i na plech, s větším rozestupem, když nechcete dopustit při nabytí spojení;-):-K

Buchyna Buchyna

11. 5. 2020 17:42

Receptík vypadá lákavě, jen mám dotaz, zda šneci musí být na sebe nalepené, nebo se tak přilepily během pečení. A taky dávám bodík!;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 5. 2020 17:24

recepty73: Jeden mi mohl nechat, ne ! Byly krásné a hezky voněly po celé kuchyni! :-(( Prý si je dá po cestě. Jak ho znám, tak domů už žádný nepřinese! ;-) Byly ještě horké ! ;-(
Právě jsem poslední kus masa narvala do sáčku a dala mrazit. Ještě , že manžel pomohl s ořezáváním a čištěním, jinak bych se s tím patlala do osmi!

recepty73 recepty73

3. 5. 2020 16:20

Veronika.Hrozna: ...skvělý barter:-D:yes: ...já bych ho do kuchyně příště klidně pustil znovu;-):-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 5. 2020 14:58

Veronika.Hrozna: Nepošlu, tvoje šneky, jsem právě vyměnila za telecí z domácího chovu! :-D Ještě, že jsem ofotila hned po vytažení z trouby a před vložením do trouby. To mě nenapadlo, že kamarád s masem, si vezme do krabice tvoje šneky a to všechny! Příště ho do kuchyně nepustím!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 5. 2020 14:35

Prave se chladi....Delala jsem tvuj recept a krem s vajicky bez pudinku, husty dle tebe, aby to nevyteklo pri krajeni.Poslu fotku, az ochutname.:-*

recepty73 recepty73

1. 5. 2020 20:08

Eficka82: ...jsem rád, že Vám byl recept inspirací, děkuji za pěkné foto, které potěší každého autora receptu a velmi mne těší Vaše spokojenost :-K:-K:-K
mtvrdikova: rihana: ...dámy, bude mi potěšením_-K_-K_-K
casino: ...vařím a peču podle svého, Frantík neFrantík, nebo přihřátá polívčička na Labu?;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 5. 2020 18:55

casino: Myslím, že se do toho pustím, jen nevím, který recept. Láká mě ten Váš, s tím vajíčkovým vanilkovým krémem!;-) Konečně se mi podařilo koupit vanilkové lusky, sice nevalné kvality, ale přece......, takže mohu uvařit i krém , asi je stejný, jako do větrníků a věnečků ..... <3

Eficka82

1. 5. 2020 15:50

Vyzkoušeno a musím pochválit, s těstem se moc dobře pracovalo - použila jsem tedy hl.špaldovou a celozrnnou špaldovou -pšeničnou používám minimálně.Měla jsem trochu strach z množství pudinku, ale je ho opravdu akorát :yes: Stihla jsem vyfotit, než se na to vrhli hladovci :-D přidala jsem s dovolením fotku a bodík ;-)

casino casino

30. 4. 2020 22:06

...a Frantíci čemusi podobnému říkají Chinois /ČÍŇAN/ :-)
https://www.labuznik.cz/recept/cinan-moucnik-s-van...

rihana

30. 4. 2020 21:05

Taky se mi to líbí a není to nijak složitý. Asi vyzkouším.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak upéct kynuté skořicové šneky-videorecept sneci s vanilkovou náplní

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, cukr moučkový, cukr vanilkový, droždí sušené, mléko, máslo, žloutek, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, máslo, rozinky

TopRecepty.cz

Šneky s vanilkovou náplní

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M3JO