Houbová omáčka s klobásou a špagetami

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 40 minut 2-3 porce Omáčky 2 názory

Suroviny

větší hrst sušených hub
1 rajský protlak
3 Říčanské klobásy
1/4 litru vody 
strouhaný sýr - eidam
2 kávové lžičky hořčice
1 kávová lžička Maggi
1 PL sušené bazalky
1 PL čerstvé nasekané bazalky
3 PL olivového oleje
těstoviny Tagliatelle
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Vezmeme vodu a necháme v ní asi hodinu namáčet houby. Klobásy nakrájíme na asi 2 cm špalíčky, které rozkrojíme.

  2. Do kastrolu přelijeme vodu s houbami a dáme při mírné teplotě vařit. Přidáme klobásy, protlak, hořčici a za důkladného míchání necháme vše spojit. Dále přidáme Maggi a sušenou bazalku a opět necháme chvíli povařit.

  3. Nakonec přidáme čerstvou bazalku a olej, promícháme a můžeme servírovat posypané sýrem, např. s těstovinami Tagliatelle, které připravíme dle návodu na obalu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Houbová omáčka s klobásou a špagetami

Zapomněl/a jsem heslo