Čabajkovo-vaječná pomazánka s kapií

Suroviny

6 vajec
1 malá šalotka
1 malá kapie
1 pomazánkové máslo
1 smetanový roztíratelný sýr
1 menší nožička čabajky
1 hrst petrželky
4-5 lžic manojézy Hellmann’s
sůl
bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Šalotku nakrájíme na drobno, kapii, čabajku a oloupaná vajíčka na menší kostičky a petrželku nasekáme.

  2. V misce umícháme pomazánkové máslo, majonézu, roztíratelný sýr, šalotku, osolíme, opepříme a přidáme, čabajku, kapii a petrželku.
    Nakonec zlehka vmícháme nakrájená vajíčka.
    Ochutnáme a je-li potřeba, dochutíme ještě pepřem a solí.

  3. Servírujeme na plátcích bagety, které můžeme i osmažit.

Komentáře k receptu Čabajkovo-vaječná pomazánka s kapií