Téměř žervé (Dělená strava podle LK - zvířata)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 193 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,27 g |
Tuky | 28,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 122 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 34,27 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Skočil mi do foťáku modrý filtr, tak je trochu zimomřivé.
RECEPT INSPIROVÁN INTERNETEM.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2020 22:20
11. 9. 2020 21:16
11. 9. 2020 20:14
11. 9. 2020 20:10
11. 9. 2020 16:46
11. 9. 2020 14:03
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 10 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Další recepty
Suroviny: jogurt bílý, smetana zakysaná, sůl, bylinky,
Téměř žervé (Dělená strava podle LK - zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3Mz
6 názorů