Losos s pečenými rajčátky

MAKE-FOOD Kuchařka: MAKE-FOOD

Ryby 0 názorů

Suroviny

2 porce lososa
sůl a citronový pepř
2 lžíce másla
Dále:
5 středně velkých rajčat
2 lžíce olivového oleje
lžíce balzamika
lžíce třtinového cukru
hrst nasekané bazalky
větvička tymiánu
sůl a pepř
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata opláchneme, osušíme, překrájíme na čtvrtiny a vložíme do zapékací misky. Přidáme olivový olej, balzamiko, cukr, bazalku, tymián, sůl a pepř. Rajčátka řádně promícháme a dáme do vyhřáté trouby na 200°C na 10 minut.

  2. Lososa očistíme od šupin nebo odřízneme kůži úplně. Osolíme a okořeníme citronovým pepřem. V pánvi rozehřejeme máslo a lososa na něm osmažíme ze všech stran. Podáváme ho s rajčátky a opečeným pečivem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 32 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Losos s pečenými rajčátky

K receptu nejsou žádné komentáře.