Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 584 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 32,20 g |
Vláknina | 2,58 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 132,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme balzamikový ocet, javorový sirup, perníkové koření a řádně promícháme. Blumy přepůlíme, zbavíme pecek a vložíme do sladké marinády. Řádně promícháme a dáme do zapékací mísy tak, aby byly řezem nahoru. Blumy polijeme marinádou a posypeme drobenkou. Drobenku jsme připravili tak, že jsme smíchali cukr, mouku, vločky a máslo. Blumy vložíme na 15 minut do trouby a pečeme na program gril při 200°C.
Krok 2: Mezitím připravíme krém. Do misky dáme mascarpone, zakysanku, vanilkový cukr, extrakt a řádně vymícháme na hladký krém. Blumy s ním podáváme.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené blumy s fresh krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8R22
Moje poznámka
Pečené blumy s fresh krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8R22
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 2 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 2 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 2 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 3 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 4 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 4 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 4 hodinami
Suroviny:
bluma,
ocet balsamiko,
sirup javorový,
koření do perníku,
cukr třtinový,
mouka polohrubá,
máslo,
vločky ovesné,
mascarpone,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
extrakt vanilkový
Komentáře (1)