Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 584 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 32,20 g |
Vláknina | 2,58 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 132,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme balzamikový ocet, javorový sirup, perníkové koření a řádně promícháme. Blumy přepůlíme, zbavíme pecek a vložíme do sladké marinády. Řádně promícháme a dáme do zapékací mísy tak, aby byly řezem nahoru. Blumy polijeme marinádou a posypeme drobenkou. Drobenku jsme připravili tak, že jsme smíchali cukr, mouku, vločky a máslo. Blumy vložíme na 15 minut do trouby a pečeme na program gril při 200°C.
Krok 2: Mezitím připravíme krém. Do misky dáme mascarpone, zakysanku, vanilkový cukr, extrakt a řádně vymícháme na hladký krém. Blumy s ním podáváme.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené blumy s fresh krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8R22
Moje poznámka
Pečené blumy s fresh krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8R22
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 18 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 14 minutami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 23 minutami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 31 minutami
Kefírový koláč
Renata1101 před 36 minutami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Ostluzina před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 11 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 13 hodinami
Suroviny:
bluma,
ocet balsamiko,
sirup javorový,
koření do perníku,
cukr třtinový,
mouka polohrubá,
máslo,
vločky ovesné,
mascarpone,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
extrakt vanilkový
Komentáře (1)