Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 584 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 32,20 g |
Vláknina | 2,58 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 132,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme balzamikový ocet, javorový sirup, perníkové koření a řádně promícháme. Blumy přepůlíme, zbavíme pecek a vložíme do sladké marinády. Řádně promícháme a dáme do zapékací mísy tak, aby byly řezem nahoru. Blumy polijeme marinádou a posypeme drobenkou. Drobenku jsme připravili tak, že jsme smíchali cukr, mouku, vločky a máslo. Blumy vložíme na 15 minut do trouby a pečeme na program gril při 200°C.
Krok 2: Mezitím připravíme krém. Do misky dáme mascarpone, zakysanku, vanilkový cukr, extrakt a řádně vymícháme na hladký krém. Blumy s ním podáváme.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené blumy s fresh krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8R22
Moje poznámka
Pečené blumy s fresh krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8R22
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 10 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 11 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 11 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 14 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 14 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 15 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 15 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 15 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 17 hodinami
Suroviny:
bluma,
ocet balsamiko,
sirup javorový,
koření do perníku,
cukr třtinový,
mouka polohrubá,
máslo,
vločky ovesné,
mascarpone,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
extrakt vanilkový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.