Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 584 kJ / 857 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 32,20 g |
Vláknina | 2,58 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 132,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy dáme balzamikový ocet, javorový sirup, perníkové koření a řádně promícháme. Blumy přepůlíme, zbavíme pecek a vložíme do sladké marinády. Řádně promícháme a dáme do zapékací mísy tak, aby byly řezem nahoru. Blumy polijeme marinádou a posypeme drobenkou. Drobenku jsme připravili tak, že jsme smíchali cukr, mouku, vločky a máslo. Blumy vložíme na 15 minut do trouby a pečeme na program gril při 200°C.
Krok 2: Mezitím připravíme krém. Do misky dáme mascarpone, zakysanku, vanilkový cukr, extrakt a řádně vymícháme na hladký krém. Blumy s ním podáváme.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené blumy s fresh krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8R22
Moje poznámka
Pečené blumy s fresh krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8R22
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 20 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 9 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 9 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 10 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 11 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 12 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 13 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 14 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 14 hodinami
Suroviny:
bluma,
ocet balsamiko,
sirup javorový,
koření do perníku,
cukr třtinový,
mouka polohrubá,
máslo,
vločky ovesné,
mascarpone,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
extrakt vanilkový
Komentáře (1)