Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 954 kJ / 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,20 g |
| Tuky | 15,48 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 54,20 g |
Postup přípravy
Syrový květák nastrouháme hrubým struhadlem i s košťálem. Krok 2: Smícháme v míse, přidáme mouku, vejce a další ingredience dle chuti a úvahy.
Směs necháme 10 minut odstát. Krok 3: Osmažíme klasicky placičky na rozpáleném oleji.
Bramborovo-květákové placky s příjemnou chutí jsou lehčí na trávení. Konzumujeme samostatně či jako přílohu.
Zveřejněno 25. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák s květákem lehký/ light
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owvY
Moje poznámka
Bramborák s květákem lehký/ light
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owvY
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 8 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 12 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 13 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 15 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 15 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 16 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 16 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 16 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
majoránka,
česnek,
olej rostlinný
Komentáře (2)