

Vepřová panenka s krustou
Suroviny
- vepřová panenka
- sůl a pepř
- olej
- Na krustu:
- hrst pekanových ořechů
- 1 žloutek
- 2 lžíce strouhanky
- nasekaná petrželka
- sůl a pepř
Postup přípravy receptu
Panenku pokrájíme na špalíčky asi 3 cm široké. Ty prsty lehce poklepeme, osolíme a opepříme. V misce smícháme nasekané pekanové ořechy, strouhanku, petrželku, žloutek, sůl a pepř. Panenku dáme restovat a když ji otočíme, tak na ni naneseme vrstnu připravenou na krustu. Pánev přikryjeme a asi 3 minutky ještě restujeme.
Panenku jsem podávala s mrkvovo-bramborovou kaší.
Poznámka od kuchařky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřová panenka s krustou
K receptu nejsou žádné komentáře.