Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček s karamelem, zázvorem a bambusovými výhonky

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 55 min

55 min (55 min příprava)

21. 1. 2021 09:11

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie9 916 kJ / 2 370 kcal
Bílkoviny90,72 g
Tuky207,91 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 2,23 g
Sůl4,35 g
Sacharidy33,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace asijskou kuchyní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 1. 2024 09:27

Pacesko: :-)Děkuji za komentář, rybí omáčka nahrazuje v asijské kuchyni sůl a není sladká ale slaná. Já to budu i bez Vašeho dovolení vařit podle rady zkušeného vietnamského kuchaře a podle své chuti.:-K Přeji krásný den

Pacesko

15. 1. 2024 04:40

No, nevím odkud máte informaci, že rybí omáčka snižuje sladkost, ale je to blbost. Rybí omáčka je sama o sobě sladká, takže sladkost ještě zvýší. Co sladkost sníží je 5% rýžový ocet. Proto se přidává prakticky do všech asijských receptů, kde se dává cukr nebo med. Cukr se má vsáknout do masa, ale výpek nebo omáčka sladké být nemají.

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 1. 2021 09:12

Tonja: :-) Existuje cukr palmový, který je běžně používán v asijské kuchyni a prodává se i u nás. Já místo něho používám třtinový jen kvůli barvě , na chuti to nic nemění. :-) Díky za komentář a přeji hezký den :-K

Tonja

29. 1. 2021 08:28

Prosím o objasnění: Co znamená poznámka "palmový" u třtinového cukru?

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 1. 2021 17:51

Eja57: :-):-) Méc děkuji, potěšil ,mě milý komentář. Bambusové výhonky jsem jednou přidala až nakonec k "Lilku na černo" a od té doby jinak nedělám, byla to velká dobrota, takový křupavý element (řekl syn a moc chváliĺ). :-K Hezký večer a hodně zdraví všem.

Eja57 Eja57

21. 1. 2021 17:27

Já snad vezmu na milost bambusove výhonky, zkusím ty podle Tvé fotografie. Protože to bude taaak dobrý, krásný recept.:yes:

Eja57 Eja57

21. 1. 2021 17:27

Já snad vezmu na milost bambusove výhonky, zkusím ty podle Tvé fotografie. Protože to bude taaak dobrý, krásný recept.:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 1. 2021 15:56

MamlajdaD: :-) moc děkuji, je to taková moje zrychlená verze ale hlavně, že všem chutnalo :-K hezký zbytek dne a hodně zdraví všem

MamlajdaD MamlajdaD

21. 1. 2021 15:42

Vypadá fakt nádherně! <3;-):yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček, cukr třtinový, zázvor čerstvý, česnek, omáčka rybí, máslo, olej sezamový, česnek, zázvor, cibulka jarní, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Bůček s karamelem, zázvorem a bambusovými výhonky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gp4J