Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 484 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,71 g |
Tuky | 98,67 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,12 g |
Sacharidy | 22,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupaný celer, mrkev a sýr nastrouhejte najemno.
Krok 2: Promíchejte s majonézou, smetanou, hořčicí, šťavou z citronu, nasekanou petrželkou, solí a pepřem.
Krok 3: Podávejte s celozrnným rohlíkem.
Zveřejněno 16. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová pomazánka "Veget"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0J1K
Moje poznámka
Celerová pomazánka "Veget"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0J1K
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
celer,
mrkev,
sýr eidam,
majonéza,
smetana zakysaná,
hořčice,
citron,
petrželka,
pepř
Komentáře (2)