Koprová omáčka s hovězím masem
Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru, který dodá omáčce tu správnou chuť.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 798 kJ / 4 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 373,54 g |
Tuky | 205,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 165,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Moje poznámka
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 2 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 10 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 34 minutami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 2 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 3 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 4 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 5 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 9 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
mléko polotučné,
máslo,
mouka bezlepková jizerka,
sůl,
ocet,
cukr,
kopr čerstvý,
maso hovězí,
cibule,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
sůl
Komentáře (9)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
To je OBECNĚ i můj případ nechutenství
Vrcholem bylo, když babička paní casinové dělala vepřoknedlozelo a na závěr fantastické moravské zelí "vylepšila" šťávou po upečení masa (říkali tomu "podpoušt")
***
No a kdy už se konečně naučíte vkládat funkční odkazy, he?
https://www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkoky...
( A to já tu masovou chuť v koprovce nerada, dělám klasiku se žloutkem nakonec a jako příloha vždy brambory, bez masa, ale recept je super.
www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkokysela-smetanova-koprova-omacka/)