Suroviny pro 60
60
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 486 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,26 g |
Tuky | 16,95 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 128,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Troubu předehřejeme na 170°C. Mouku prosejeme do mísy a smícháme se stévií a kypřicím práškem. V jiné misce ušleháme žloutky s kokosovým cukrem.
Krok 2: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Obsah obou misek spojíme a opatrně vmícháme sníh z bílků.
Krok 3: Plech vyložíme pečicím papírem. Z těsta tvoříme pomocí lžičky piškoty přímo na pečicím papíře. Piškoty dáme péci do trouby při 160-170°C na 10-12 minut.
Zveřejněno 11. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné piškoty (Jíme zdravě)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7g6w
Moje poznámka
Celozrnné piškoty (Jíme zdravě)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7g6w
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Suroviny:
mouka špaldová celozrnná,
stevie,
kypřící prášek,
žloutek,
cukr kokosový,
bílek,
sůl
Komentáře