Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gruzínská játra s rýží

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Michaela.Koc

Snadný

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 529 kJ /
843 kcal
Bílkoviny91,34 g
Tuky26,78 g
Vláknina13,84 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 391 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy54,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestuji cibuli, přidám pokrájená a umytá játra, která zprudka orestuji. Pak zapráším lehce moukou.
Přidám pokrájené papriky, rajčata, česnek a koření. Zaleji vodou tak, aby byla směs lehce ponořená a krátce podusím, aby byla játra měkká. Krok 2: Nakonec omáčku dochutím a mohu zahustit jíškou.
Podávám s rýží, kuskusem, brambory nebo hranolky.

Zveřejněno 12. 3. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gruzínská játra s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qKj3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gruzínská játra s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qKj3

Marie

Suroviny:
játra kuřecí, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, česnek, mouka hladká, chilli, pepř

Přidat fotografie receptu